Szolgáltatások

 

 

 

Mit jelent a mezoterápia?
Bőrregenerálás, vitalizálás, ránctalanítás

Kinek ajánlóm a tű nélküli mezoterápiát?
Akik csökkenteni szeretnék ráncaikat, fiatalabb, üde bőrt szeretnének, mindezt fájdalom mentesen, durva beavatkozás nélkül.
A mezoterápiás kezelés lényege az, hogy a bőröd megfelelő rétegeibe juttatjuk a hatóanyagot, mely mentes az adalék- színező- és tartósítószerektől. A bőr mélyebb rétegeiben ugyanis sokkal hatásosabban ki tudják fejteni regeneráló, ránctalanító, bőrfiatalító hatásukat.

 

Hogyan működik a tű nélküli mezoterápia?
Korábban egy pici steril tű segítségével fecskendezték be az anyagokat, a mezoterápiás koktélt a bőrbe. Ez a tűs mezoterápia.
Azonban az utóbbi fejlesztések már meghozták azt a technológiát, mely leginkább egy ultrahangos kezeléshez hasonlít, tű nélkül is működik.
A steril anyagokat egy elektroporációs készülékkel juttatjuk a bőrbe. Ez egy rádiófrekvenciás készülék, mely úgynevezett virtuális csatornákat nyit meg a bőrben, így a hatóanyag ezeken keresztül áramlik mélyebb rétegekbe, fájdalommentesen. Kezelés eredménye a bőröd regenerálása, a ránctalanítás, az öregedés gátlás, és vitalizálás.

Érdemes 2 hetente ismételni a kezelést, és így 4-6 alkalom után már tartósnak tekinthető, látványos hatást fogsz érzékelni a bőrödön.

Ha szép bőrre és fiatalodni vágysz, természetes és tiszta hatóanyagokkal próbáld ki a mezoterápiát!
Ha felkeltettem érdeklődésed, hívj bizalommal és segítek!

 

 

 

Mit jelent a mikrodermabrázió?
Maga a szó apróbőrcsiszólást jelent
A mikrodermabrázió jelenleg a leghatékonyabb bőrcsiszolás, melynek során a bőr legfelső, elhalt hámrétegét távolítjuk el.

 

Miért szükséges a bőrünknek a mikrodermabrázió?
Testünket bőrünk védi a külső hatásokkal szemben. Védi szervezetünket a mechanikai hatásokkal szemben, a káros fénysugarak ellen, biztosítja állandó testhőmérsékletünket és véd a kórokozókkal és vegyi anyagokkal szemben. A barrier funkciónak köszönhetően nem távozik a víz és az elektrolitok a szervezetünkből illetve nem tudnak felszívódni a bőrre kerülő anyagok.
Ez a védelem annyira tökéletes, hogy megakadályozza a bőr számára szükséges anyagok, például a vitaminok, hidratáló, tápláló készítmények bejutását is a mélyebb rétegekbe. Ezért hiába kenjük be magunkat a legkiválóbb krémekkel, hatásukat nem tudják látványosan, és tartósan kifejteni, mivel a hatóanyagok nagy része a felszínen, az elhalt, kiszáradt sejtekben szívódik fel, és nem jut le a bőr mélyebb rétegeibe, ahol a még életképes sejtek igazán hasznosítani tudnák.

A bőr élettani tulajdonsága, hogy folyamatosan új sejteket termel. Mégpedig olyan formában, hogy az alsóbb rétegekben keletkező új sejtek, a bőr felszíne felé vándorolnak, közben fokozatosan elhalnak, kiszáradnak, majd normál esetben leválnak, hámlás formájában.
Ez a “hámlási” folyamat azonban viszonylag kevés embernél zajlik le ilyen tökéletes formában.
Arcunkat és a testünket borító bőrfelületen lévő elhalt sejtjeinket testünk folyamatosan pótolja új sejtek létrehozásával. A mikrodermabráziós kezelés felgyorsítja ezt a folyamatot azáltal, hogy eltávolítja ezeket az elhalt sejteket és jelentősen felgyorsítja az új, friss bőrsejtek kialakulását.
Ennek eredményeképpen a szükséges hatóanyagok mélyebben fel tudnak szívódni és a bőr egészségesebb és frissebb lesz, valamint ha a mikrodermabráziós kezelést több alakalommal megismétlik, a sejtek állandó megújulásának eredményeképpen csökkennek a ráncok, hízási csíkok, (stria) és hegek mélysége, akár el is tűnhetnek.
Különösen fontos ez az évek előrehaladtával, mivel ez a hámlási folyamat fokozatosan lelassul, ezáltal a bőr megvastagszik, érdesebb tapintásúvá válik. A bőrfelszín megvastagodása előfordulhat fiatalabb korban is, leginkább a zsíros bőrtípusok velejárója, de különböző bőrbetegségek is okozhatják.
A mikrodermabrázió önmagában is egy eredményes bőrmegújító kozmetikai kezelés.Eltávolítja a az elhalt hámréteg csökkenti a bőrlégzést és nem engedi felszívődni a fontos hatóanyagokat.Viszont a kezelés követően könnyebben tudnak bejutni a kozmetikai hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe Ezért a kozmetikai kezelések – tű nélküli mezoterápia és ultrahang – hatékonyságát hihetetlen mértékben fokozza, ha a kezelés előtt mikrodermabráziót végzünk.


Milyen fajta mikrodermabráziós a készülék?
Alumínium-oxid kristályos mikrodermabrázió
Ebben az esetben a készülék nagy nyomással alumínium-oxid kristályport szórt a bőr felszínére, majd egy időben a vácum a lecsiszolt bőrdarabkákat el is szívja, valamint jótékonyan hat a nyirok és vérkeringésre. Pontos és szép munkavégzést tesz lehetővé az eljárás ezen típusa.

Milyen bőrproblémákra alkalmazható?
-akne,
-aknés sebhelyek,
-öregedési foltok,
-laza, petyhüdt bőr,
-finom vonalak és ráncok,
-napkárosodott bőr,
-egyenetlen bőr textúra,
-érdes bőr,
-pórusok méretének normalizálása,
-bőr tónusának helyreállítása,
-dehidratált bőr,
-striák.

Fájdalmas a mikrodermabrázió?
A mikrodermabráziós kezelés teljesen fájdalommentes, nincs szükség érzéstelenítésre. Valószínűleg a mikrodermabrázió legnagyobb előnye a többi alternatív bőrkezeléssel szemben, hogy a vendég a kezelést követően azonnal folytathatja a napi teendőit. A kezelést követően enyhe bőrpír jelentkezhet, azonban ez egy órán belül el is múlik.A kezelés közben Ön egy kellemes masszázsérzetet fog érezni, ami a vákuumhatás következménye.

Mennyi ideig tart?
A kezelési idő 10-30 perc. Attól függően változik, hogy arcot, nyakat, dekoltázst, vagy akár mindhármat egyszerre kezeljük vagy esetlegesen test kezelést végzünk.

Milyen javulást tapasztalok a bőröm állapotában?
A kezelések során tapasztalni fogja, hogy bőre szinte újjászületik, simább puhább tapintásúvá válik. A kozmetikai krémek, készítmények felszívódása, hatása lényegesen eredményesebb lesz. Szeboreás bőr esetén a kellemetlen, zsíros hatás csökken, eltűnik. A pigment foltok eltűnnek, halványodnak.
A mikrodermabráziós kezelések hatékonyak, habár szükséges megérteni a korlátait is. Mivel a mikrodermabrázió csak a külső rétegét kezeli a bőrnek, nincs hatással bőr állapotára a mélyebb rétegekben. Mikrodermabrázióval nem érhető el jó eredmény a mélyre hatoló aknék vagy régi, fehér hízási csíkok – striák – esetében. Ellenben más mélyreható kozmetikai kezelésekkel kombinálva kiváló eredmény érhető el a bőr mélyebb rétegeiben is.
Hányszor szükséges alkalmazni?
Mikrodermabráziót annak érdekében, hogy jelentős eredményt érjünk el, alá kell magunkat vetni egy kezeléssorozatnak. Ez bármely területen 4-12 kezelést jelent, nagyjából 1-2 hetente ismételve. A kezelések száma elsősorban az adott bőr állapotától függ. A mikrodermabrázió hatásai hosszan tartóak, de nem véglegesek. Ha egy teljes kezeléssorozat után elérjük a kívánt eredményt, rendszeres utókezelés javasolt 2-3 havonta, hogy megőrizzék azt.

Milyen esetben nem szabad alkalmazni?
Nyáron a fokozott UV- sugárzás miatt pigmentfoltok jelenhetnek meg, mivel a kezelés fényérzékenyíti a bőrt.Ezért nyáron szüneteltetni szokás a kezelést.
Akne, ekcéma, és egyéb gyulladásos, fertőző bőr állapot esetén.
Lázas és beteg vendégeknél ellen javallt a kezelés.
Cukorbetegség esetén.
A bőrt átmenetileg vékonyító gyógyszerek, például Roacuttan szedésekor.